19 studeni
2017.
Sport Ema Juričić prvakinja Balkana u karateu u kategoriji 2003. godišta

Ema Juričić prvakinja Balkana u karateu u kategoriji 2003. godišta

UČENICA 8. A RAZREDA NAŠE ŠKOLE EMA JURIČIĆ NA NEDAVNOM JE 1. BALKANSKOM PRVENSTVU U KARATEU POSTALA PRVAKINJA BALKANA U KATEGORIJI 2003. GODIŠTA

Prvo prvenstvo Balkana održano je od 10. do 12. studenoga 2017. godine u Novom Sadu u Srbiji. Ema Juričić članica je Karate kluba Đurđevac, a na prvenstvu je nastupila kao članica Hrvatske karate reprezentacije za škole na kojem je nastupilo 428 natjecatelja iz 8 država.

Ema je nastupila 12. studenoga u apsolutnoj kategoriji +49kg 2003. godišta u kojoj je nastupilo 17 natjecateljica. U četiri je borbe za redom pobijedila dvije natjecateljice iz BIH, Srbije i u finalu natjecateljicu iz Hrvatske te tako osvojila zlatnu medalju i titulu Balkanske prvakinje u karateu.Hrvatska karate reprezentacija je u ukupnom poretku zauzela 3. mjesto sa 4 zlatne, 6 srebrnih i 4 brončane medalje što je odličan rezultat. Čestitke našim osvajačima uputio je i predsjednik Hrvatskog karate saveza i glavni tajnik Europske karate federacije gosp. Stjepan Čelan. Vodstvo Karate kluba Đurđevac ističe da su u klubu izuzetno ponosni na ovaj rezultat Eme te joj još jednom uprava kluba čestita kao i glavnom treneru Luki Cestaru i kondicijskom treneru Ivoru Boltekoviću Tkalecu koji su Emu pripremali za ovo veliko natjecanje.