30 ožujak
2018.
Novosti iz škole Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić posjetio Odjele za učenike s teškoćama u razvoju

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić posjetio Odjele za učenike s teškoćama u razvoju

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić povodom uskršnjih blagdana posjetio je Odjele za učenike s teškoćama u razvoju i Udrugu Mali princ.

Gradonačelnika je dočekao domaćin ovog posjeta, gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči, DajanaMilodanović ispred Gradskog vijeća Grada Đurđevca, ravnatelj Osnovne škole Grgura Karlovčana Danijel Domišljanović i voditeljica Odjela za učenike s teškoćama u razvoju Sanja Flajs-Vidaković. U pratnji gradonačelnika Milana Bandića stigla je i Romana Galić, pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Po samom dolasku gradonačelnik Bandić posjetio je Odjele za učenike s teškoćama u razvoju, a nakon obilaska škole svi su se zajedno pješice uputili do Udruge Mali princ gdje su ih dočekali korisnici udruge te predsjednica udruge Kristinka Štefan.

Učenici i članovi udruge za zagrebačkog su gradonačelnika pripremili bogat program recitacija, pjesme i plesa. Grad Zagreb je za ovu prigodu osigurao ukupno 77 poklona za učenike Odjela i članove Udruge Mali princ.

Zahvaljujemo se Gradu Zagrebu i gradonačelniku na dolasku i iznenađenju za naše učenike.

                                                                       učiteljica M. Dautanec