15 ožujak
2018.
Predmetna nastava Međunarodno natjecanje iz engleskoga jezika Hippo 2018.

Međunarodno natjecanje iz engleskoga jezika Hippo 2018.

U subotu,24. veljače 2018. godine, u našoj je školi održan preliminarni krug Međunarodnog natjecanja iz engleskoga jezika HIPPO 2018. Natjecanje je otvoreno za sve učenike između 9 i 19 godina. Ove godine, u preliminarnom krugu natjecanja, sudjelovalo je 22.155 učenika diljem svijeta. Našu školu predstavljalo je 62 učenika od 4. do 8. razreda. Ispit se odvijao po kategorijama (HIPPO 1 – 4.r. i 5.r., HIPPO 2 – 6.r., HIPPO 3 – 7. i 8.r), a sastojao se od dva dijela: čitanja s razumijevanjem i slušanja s razumijevanjem.

Svi su kandidati nagrađeni HIPPO priznanjima za sudjelovanje. Koordinator natjecanja bila je učiteljica Arijana Lenardić, a regularnost su pratili učitelji Ivan Grgec, Maja Mlinarić Horvat, Pavla Delija, Lidija Ormanec i Ana Cenkovčan.

Naši učenici koji su se plasirali na državno polufinale (Semi-finals) su:Nera Tomrlin (5. razred), Ivan Zvonimir Golub (5.razred) , Nika Švaco (6. razred), Marina Jendrašić (7. razred) i Tomislav Čukljaš (8. razred). Njihovi su mentori učitelji Arijana Lenardić, Pavla Delija i Ivan Grgec. Državno polufinale održat će se 24. ožujka 2018. u Križevcima u SŠ „Ivan Seljanec” s početkom u 11.30 sati.Nakon državnog polufinala slijedi finale u Italiji u pratnji učitelja mentora 12. i 13. svibnja 2018. Svi finalisti koji uspješno polože ispit u Italiji dobit će certifikat, a pobjednici vrijedne nagrade.

Čestitamo svim učenicima na sudjelovanju, a polufinalistima želimo prolazak u finale!

Rezultati natjecanja dostupni su na http://soa.hippo-competition.org/ ili http://www.hippo-competition.org/eng/results.html.

učiteljica A. Lenardić