1 listopad
2018.
Odjeli za djecu s teškoćama u razvoju Terenska nastava u Ekopark Krašograd

Terenska nastava u Ekopark Krašograd

Grad Đurđevac  i ove je godine učenicima Odjela za učenike s teškoćama u razvoju omogućio da im školska godina što ljepše započne te im poklonio terensku nastavu na mjesto koje sami izaberu. Učenici su ovaj put za svoju destinaciju odabrali Ekopark Krašograd kojeg su posjetili 26.rujna.

Na samom dolasku toplim napitkom i keksima dočekale su ih ljubazne animatorice. Kad su se ugrijali krenuli su u obilazak farme  vlakićem. Na farmi su vidjeli razne životinje (konje, koze, magarce, ovce, jelene, kokoši, patke) te saznali o svakoj životinji nešto novo. Uslijedila je vožnja čamcem po jezeru, ručak te organizirane igre (miješenje tijesta, bacanje koluta, mužnja mehaničke krave, skakanje u vrećama, povlačenje užeta i traženje skrivenog blaga).

Ovim putem učenici i učiteljice zahvaljuju se Gradu Đurđevcu što su im financirali prijevoz, ulaznice, sendviče, grickalice i ručak te im na taj način omogućili još jedno životno iskustvo o kojem će još dugo pričati i koje će im ostati u najljepšem sjećanju.

M. Dautanec