24 studeni
2019.
Odjeli za djecu s teškoćama u razvoju, Sport Učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju sudjelovali su na 7. sportskom natjecanju „Naše pravo na sport“

Učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju sudjelovali su na 7. sportskom natjecanju „Naše pravo na sport“

„Naše pravo na sport“  je sportsko natjecanje za djecu s teškoćama u razvoju, a provodi se od 2012. godine. Cilj natjecanja je djeci s teškoćama u razvoju omogućiti sudjelovanje u sportskim aktivnostima kako bi iskazali svoje sposobnosti te potaknuli sve građane na razumijevanje problema osoba s invaliditetom.

Dana 16. studenog 2019.godine u Zagrebu održano je 7. sportsko natjecanje za djecu s teškoćama u razvoju „Naše pravo na sport“ na kojem su sudjelovali i učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju Domagoj Babec, Ivana Cik, Emilio Horvat, Božica Jankov, Ivan Kiseljak i Davor Oršoš. Učenici su sudjelovali u različitim disciplinama te su osvojili brojne medalje. Učenik Domagoj Babec osvojio je pet medalja, učenici Ivan Kiseljak i Davor Oršoš po dvije medalje, a učenica Božica Jankov jednu medalju.

Učenici su se lijepo zabavili, uživali u sportskim igrama, druženju te su na taj način stekli nova iskustva i sklopili nova prijateljstva. Zahvaljujemo organizatorima i veselimo se idućem susretu!

Preuzeto s http://os-djurdjevac.skole.hr/