24 studeni
2019.
Projekti Učenička zadruga Mravlji lav na „Medvenom denu“ i  „Zlatnoj jeseni“

Učenička zadruga Mravlji lav na „Medvenom denu“ i  „Zlatnoj jeseni“

Naša Učenička zadruga „Mravlji lav“ prezentirala je svoje proizvode i novosti na štandu u sklopu manifestacije „Medveni den“ koja je održana na glavnom gradskom trgu u Đurđevcu 19.10.2019. godine.  Na štandu su se mogli naći mnogi novi proizvodi naših vrijednih članica i članova.

Osim raznih rukotvorina koje izrađuju naši učenici, mnogo posjetitelja našem štandu privukli su i pečeni kesteni koje su pekli naši učenici. Na štandu su ovaj puta bili učenici 8. b razreda koji su pokazali svoje vještine odnošenja s posjetiteljima, pečenja kestena, brige oko financija ali i samog postavljanja i raspremanja štanda. Učenici su pokazali veliku spremnost na ovakvu vrstu terenskog rada te snalažljivost i složnost.

U nedjelju 28.10. 2019. godine naša Učenička zadruga Mravlji lav predstavila je svoje proizvode na manifestaciji Grada Đurđevca Zlatna jesen i osvojila 3. mjesto za svoj štand. Na štandu su se mogli naći mnogi novi proizvodi vezani za jesen u našem kraju kao i ručni radovi naših članova.

Ovaj put zadrugu su predstavljali učenici 4. razreda i učiteljice Marina Patačko i Iva Beljan. Učenici su uživali u drugačijoj ulozi i predstavljanju svoje škole te su se izvrsno snašli i bili složni “zadrugari”.

Preuzeto s http://os-djurdjevac.skole.hr/